Mijn favorieten

NieuwbouwOp deze pagina houden wij je op de hoogte van de nieuwbouwprojecten waarbij Lokkerbol Makelaardij nauw betrokken is.

Het kopen van een nieuwbouwwoning kan een spannende keuze zijn. Normaal gesproken bezoek je de woning waar je eventueel wilt wonen, maar deze keer moet je alles aan je eigen verbeelding en creativiteit overlaten. Door middel van duidelijke tekeningen en plattegronden ben je enthousiast geworden en daarop baseer jij jouw keuze. Dat is toch geweldig? Hieronder vind je het nieuwbouwproject waar we nu mee bezig zijn.

 

De Machinistenhof

Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op de Kop van Zuid in Rotterdam. De verkoop hiervan is sinds oktober van start gegaan. De Machinistenhof is gelegen aan het spoorweghavenpark in de geliefde wijk Kop van Zuid – Entrepot. Het project telt 31 stadswoningen en 8 herenhuizen en een compact en fraai appartementencomplex met 22 huurappartementen.

Nieuwbouw
 

Wonen in de Machinistenhof is comfortabel, rustig en luxe wonen in een levendige en trendy omgeving met alle hotspots en gemakken binnen handbereik. Met een afgesloten binnenterrein en directe ligging aan het Spoorweghavenpark is de Machinistenhof ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Elke woning is voorzien van een tuin, een eigen berging en een parkeerplaats. De woningen hebben een hoog duurzaamheidsniveau en hebben een grote mate van flexibiliteit. Met de Machinistenhof kiest je voor wonen in complete, ruime en eigentijdse stadswoningen dichtbij het bruisende, kloppende stadshart van Rotterdam.

Interesse? Schrijf je dan snel in op de website http://machinistenhof.nl/ om te zien welke woningen er nog beschikbaar zijn. Of bel ons gerust voor al je vragen!

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring