Mijn favorieten

NieuwbouwOp deze pagina houden wij u op de hoogte van de nieuwbouwprojecten waarbij Lokkerbol Makelaardij nauw betrokken is.
 
De Machinistenhof
Midden in de stad wonen, maar toch het gevoel van een heerlijk rustige en groene omgeving met een park voor de deur? Dat kan in de Machinistenhof aan de Laan op Zuid!

Nieuwbouw
 
Machinistenhof is een nieuwbouwproject op de Kop van Zuid in Rotterdam. Aan de Laan op Zuid en het Spoorweghavenpark in de nieuwe wijk Parkstad komen 41 eengezinswoningen en 22 huurappartementen. 
 
Het aanbod is zeer gevarieerd. Aan de Laan op Zuid krijgt het project acht vierlaagse herenhuizen van circa 180 vierkante meter, met een tuin aan zowel de voor- als achterzijde. Bijzonder aan deze woningen is dat de woonkeuken zich op de begane grond bevindt, en de woonkamer op de eerste verdieping. De herenhuizen hebben vier, vijf of zes slaapkamers. Je kunt ook een werkruimte aan huis realiseren. Daarnaast krijgt het project drie-laagse eengezinswoningen van circa 150 vierkante meter, eveneens met vier, vijf of zes slaapkamers. Alle woningen zijn flexibel in te delen.
 
De Machinistenhof krijgt ook 22 huurappartementen, allemaal met drie kamers en een balkon op het zuiden. De verhuur start drie maanden voor de oplevering.
 
De verkoop van de eengezinswoningen start laatste kwartaal 2018.
 
U kunt zich inschrijven op de website http://machinistenhof.nl/ om op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen binnen dit project.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring