Mijn favorieten

Beste makelaar Rotterdam

Rotterdamse hands-on mentaliteit

Betrokken medewerkers

Volledige ontzorging bij de verkoop


Op zoek naar de beste makelaar van Rotterdam? Wij van Lokkerbol Makelaardij weten alles van deze wereldstad en de verschillende wijken. Wil jij je woning verkopen of ben jij juist op zoek naar een nieuwe woning? Wij kennen de stad op ons duimpje en ontzorgen je gedurende het hele proces. Dat doen wij met veel ervaring en kennis van ons vak én met onze Rotterdamse hands-on mentaliteit.
 

Bel ons voor vrijblijvend advies of bekijk meteen ons aanbod

 
 

Jouw woning kopen of verkopen met hulp van de beste makelaar in Rotterdam

Wij bieden de meest gerse, jonge woningen aan in Rotterdam in kenmerkende wijken, zoals De Kop van Zuid en Katendrecht. Wij voelen ons thuis in wijken waarvan je niet kan twisten dat je in Rotterdam bent. Als geen ander weten wij wat er speelt in deze wijken en met ons enthousiasme, hands-on mentaliteit en onze betrokkenheid, vinden wij voor iedereen het huis of appartement waar hij of zij naar op zoek is. Wij nemen alle zorgen op ons, maar houden je altijd op de hoogte van wat er speelt. Betrokkenheid, dat vinden wij heel belangrijk. En niet alleen voor de koop van een nieuwe woning kan je bij ons terecht, wij helpen ook graag met de verkoop van je huidige woning. Wij zijn niet voor niets de beste makelaar in Rotterdam!


Neem contact op met de beste makelaar in Rotterdam

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op via 010 - 404 77 49.

Vul het contactformulier in

Voor vrijblijvend meer informatie of het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring