Mijn favorieten

Bijzonder creatieve zolderkamers

Soms is het ook gewoon even fijn om plaatjes te kijken en niet te hoeven lezen. Dat is precies wat we gaan doen in deze blog! De zolderkamer hoeft niet alleen een opslag te zijn of een standaard slaapkamer. Je kunt er zoveel meer mee doen! Om je wat inspiratie te geven hebben we mooie afbeeldingen gevonden van creatieve zolderkamers. Maak er een badkamer van of draai de indeling van de je huis om en richt het in als woonkamer!

Waar je natuurlijk rekening mee moet houden is de indeling en de grootte van je zolder. Hier pas je ook je interieur op aan.

Creatieve zolderkamer
Maak van de zolderkamer je hobbykamer. De grote ramen in deze kamer zorgen voor veel lichtinval en maken het een fijne ruimte om je hobby in uit te oefenen!

Creatieve zolderkamer
Dit is toch prachtig! Het zou zonde zijn als je een mooie zolderkamer als deze niet creatief in zou richten. De zwarte accenten breken het witte oppervlak en maken het geheel stoer en helemaal van nu. Bovendien is dit ook een goede tip als je in een kleiner huis woont. Zorg ervoor dat je alle ruimte die je hebt optimaal benut door bijvoorbeeld de hoogte in te gaan. Dit kan ook met een leuke hoogslaper (nee niet alleen geschikt voor kinderen).

Creatieve zolderkamer

Deze zolderkamer is natuurlijk wel buitengewoon groot, maar het gaat om het idee. Deel je ruimtes in huis creatief in stap eens uit je comfortzone.
Creatieve zolderkamer
Doordat deze zolderkamer een erg puntig dak heeft, is er niet genoeg ruimte om hier kasten en bureaus te stallen. Dan is het maken van een slaapkamer hier de beste optie. En hoe mooi is deze sprookjesachtige variant? Meer ruimte heb je niet nodig toch?

Creatieve zolderkamer
Haal de badkamer naar boven! Nog zo'n creatief idee om eens totaal iets anders te doen dan je gewend bent. De ruimte wordt zo optimaal benut en de minimale aankleding past er perfect bij!

Creatieve zolderkamer
Met zo'n uitzicht moet je eigenlijk je woonkamer wel naar boven verhuizen..

Creatieve zolderkamer
Mooie indeling van de slaapkamer zo!