Mijn favorieten

Diensten

Verkoopmakelaar

Je overweegt om je huis te verkopen en bent op zoek naar de juiste verkoopmakelaar uit Rotterdam om je hierbij te helpen. Wij komen graag eens vrijblijvend bij je op de koffie om je volledig te informeren over het verkoopproces en niet geheel onbelangrijk, wat wij voor je kunnen betekenen. Op onze homepage heb je natuurlijk al kunnen lezen dat wij al bijna 20 jaar gespecialiseerd zijn in de verkoop van de meest gerse en jonge woningen in kenmerkende wijken van Rotterdam. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er speelt in onze wijken en bij de bewoners.


Wil je meer lezen over wat wij kunnen betekenen in de verkoop van jouw woning? Klik hier of bel naar 010 - 404 77 49 of stuur een e-mail naar info@lokkerbol.nl. We komen graag vrijblijvend en geheel gratis bij je langs.
 

Aankoopmakelaar


Je hebt besloten om te verhuizen, maar je vindt het belangrijk dat een aankoopmakelaar uit Rotterdam met je meekijkt. Er komt namelijk nogal wat kijken bij het kopen van een huis. Als aankoopmakelaar snappen wij dat je bij deze belangrijke beslissing in je leven wel wat hulp kunt gebruiken. Daarom begeleiden wij je in het hele aankoopproces, gaan we mee met een bezichtiging van de woning, beoordelen we de waarde van de woning en doen we onderzoek naar alle relevante aspecten van het huis. Dit allemaal zodat je met een gerust hart jouw droomhuis kunt aankopen.

Zoek jij een aankoopmakelaar die je helpt bij het kopen van je droomhuis? Klik hier voor meer informatie over onze dienstverlening. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken via 010 - 404 77 49 of stuur een e-mail naar info@lokkerbol.nl. We komen graag met je in gesprek.