Mijn favorieten

Lokkerbol makelaardij is uw aankoop makelaar voor huizen in Rotterdam.

 


Je hebt besloten om te verhuizen, maar je vindt het belangrijk dat een aankoopmakelaar uit Rotterdam met je meekijkt. Er komt namelijk nogal wat kijken bij het kopen van een huis. Als aankoopmakelaar snappen wij dat je bij deze belangrijke beslissing in je leven wel wat hulp kunt gebruiken. Daarom begeleiden wij je in het hele aankoopproces, gaan we mee met een bezichtiging van de woning, beoordelen we de waarde van de woning en doen we onderzoek naar alle relevante aspecten van het huis. Dit allemaal zodat je met een gerust hart jouw droomhuis kunt aankopen.


Doorloop het stappenplan met de aankoopmakelaar uit Rotterdam

  1. Kennismaken
Niets is zo belangrijk dan dat wij elkaar beter leren kennen. We willen precies weten wat je woonwensen zijn. Waar moet jouw droomwoning of appartement écht aan voldoen? We inventariseren alles voor je en bespreken het gehele aankooptraject tot in detail.
  1. Bezichtiging
Je hebt jouw droomwoning online gezien of al eens bezichtigd en hebt er interesse in gekregen. Wij gaan daarom graag met je mee met een bezichtiging en kijken met een professioneel oog naar het huis. Achteraf bespreken we onze indruk met je en kijken we of het huis voldoet aan jouw woonwensen. Als je nog steeds verder wilt met het huis, dan gaan we verder op onderzoek uit.
  1. Onderzoek door de makelaar
Tijd om op onderzoek uit te gaan. Je bent waarschijnlijk erg benieuwd geworden naar wat voor potentie het huis écht heeft. Vanuit de expertise van de makelaar wordt er gekeken naar alle belangrijke aspecten van het huis. Maar we doen ook onderzoek naar de marktwaarde, je wilt uiteraard niet te veel betalen voor het huis.
  1. Onderhandelen
Je hebt de keuze gemaakt voor een woning of appartement! Wat leuk! Dan is het tijd om een bod uit te brengen. De aankoopmakelaar uit Rotterdam zal je daarin natuurlijk adviseren. We zullen de onderhandelingen in nauw overleg met je voeren.
  1. Aangekocht
Eindelijk, we hebben een mondelinge overeenkomst! Als particulier is deze helaas niet bindend, dus we willen zo snel mogelijk dat de koopovereenkomst wordt getekend. De verkopend makelaar zal de koopakte opstellen, deze controleren wij voor je. Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat al jouw belangen goed gewaarborgd zijn en dat alle gemaakte afspraken correct worden opgenomen in de koopovereenkomst. Nu kun je met een gerust hart het koopcontract tekenen en de financiering regelen.
  1. Notaris
Gefeliciteerd! Je financiering is rond. Nu kunnen we echt toewerken naar de oplevering van het huis. Voordat we naar de notaris gaan, controleren wij alle door de notaris opgestelde akten. Ook gaan wij voor de notariële overdracht met je mee naar de laatste inspectie van het huis om te zien of de woning volgens afspraak wordt opgeleverd. Bij de notaris ontvang je de sleutels van het huis en kan je eindelijk genieten van het feit dat je eigenaar bent geworden van je droomhuis.

Ook na de oplevering kun je onze aankoopmakelaar uit Rotterdam altijd bellen voor al je vragen. Je weet ons inmiddels wel te vinden! Je bereikt ons door te bellen naar 010 - 404 77 49.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring