Mijn favorieten

Lokkerbol makelaardij is uw verkoop makelaar voor huizen in Rotterdam.Verkoopmakelaar

Bent u van plan uw huis te gaan verkopen? Wij komen graag bij u thuis langs voor een gratis vrijblijvend gesprek.

Onze makelaars doen u een uitgebreid advies voor de verkoop van uw huis, geven een waardebepaling af en lichten het proces toe, dit alles om u zo veel mogelijk te ontzorgen.
  

Vrijblijvend gesprek
De makelaar geeft u een advies over de verkoop en de vraagprijs van uw woning en biedt een offerte aan.


In verkoop name
U heeft gekozen voor ons kantoor, onze medewerkers geven u een uitgebreid advies over de presentatie van uw woning en nemen de stappen met u door.


Presentatie van de woning
Wij maken gebruik van een professionele fotograaf, plattegronden, video, een sociale media campagne en natuurlijk de plaatsing op Funda.


Bezichtigingen
Onze makelaars geven een enthousiaste begeleiding van bezichtigingen aan kandidaat-kopers doordeweeks, in de avonduren en in het weekend. Uiteraard laten wij u na afloop via een uitgebreide terugkoppeling weten hoe het is gegaan.


Onderhandelingen
Tijdens het voeren van de onderhandelingen ontzorgen wij u volledig en wanneer de koop gesloten is ontvangt u snel een concept van de koopakte.


Na het sluiten van de koopovereenkomst
Controleren wij de notariële akte en nota, begeleiden we de laatste inspectie en het transport. Natuurlijk houden wij graag contact met u na het transport bij de notaris en staan wij altijd klaar voor uw vragen.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring