Mijn favorieten

Lokkerbol makelaardij is uw verkoop makelaar voor huizen in Rotterdam.

 


Je overweegt om je huis te verkopen en bent op zoek naar de juiste verkoopmakelaar uit Rotterdam om je hierbij te helpen. Wij komen graag eens vrijblijvend bij je op de koffie om je volledig te informeren over het verkoopproces en niet geheel onbelangrijk, wat wij voor je kunnen betekenen. Op onze homepage heb je natuurlijk al kunnen lezen dat wij al bijna 20 jaar gespecialiseerd zijn in de verkoop van de meest gerse en jonge woningen in kenmerkende wijken van Rotterdam. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er speelt in onze wijken en bij de bewoners.


Maak kennis met het verkoopproces van de verkoopmakelaar uit Rotterdam

  1. Kennismaking
Je overweegt je huis of appartement te verkopen en nodigt ons uit voor een vrijblijvend gesprek. De verkoopmakelaar uit Rotterdam maakt graag kennis met je en informeert je tijdens dit gesprek over het gehele verkoopproces. Als verkoper ben jij natuurlijk ontzettend benieuwd hoe zo’n proces eruitziet. Wat wordt er van jou als verkoper verwacht en wat zijn de verkoopmogelijkheden van je huis? Uiteraard voeren onze makelaars een waardebepaling voor je uit en adviseren zij je in een te volgen verkoopstrategie.
  1. Vervolg gesprek
Leuk! Je hebt voor Lokkerbol Makelaardij uit Rotterdam als verkoopmakelaar gekozen. We maken een tweede afspraak om alle praktische zaken met je door te nemen. Ook voorzien we je van uitgebreid verkoop stylingadvies zodat je huis optimaal gepresenteerd kan worden. Vervolgens wordt de professionele woningfotograaf ingeschakeld en een collega van onze marketing afdeling gaat aan de slag met een wervende verkooptekst. 
  1. Presentatie van je huis
Tijd om je huis goed op de kiek te zetten! Om je huis optimaal te kunnen verkopen, maken wij gebruik van een zeer uitgebreid mediaplan. Zo worden er onder andere foto’s, 360 graden foto’s en een video van je huis gemaakt. Door een bouwkundige wordt je huis ook nog eens volgens de NEN-norm ingemeten en wordt er zowel een 2D als een 3D plattegrond gemaakt. Wij zorgen ervoor dat jouw huis op onze website en andere kanalen, waaronder Funda en op diverse social media, optimaal wordt gepromoot.
  1. Bezichtigen
De makelaars gaan druk aan de slag om je huis bij zo veel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen, en nog belangrijker, om de woning te bezichtigen met kandidaat-kopers. We snappen dat dit voor jou als verkoper erg spannend is. Daarom geven onze makelaars je na iedere bezichtiging een terugkoppeling over hoe de bezichtiging is gegaan en wat we van de kijkers kunnen verwachten. Bezichtigen kan bij Lokkerbol Makelaardij ook in de avonduren en in het weekend, maar altijd in overleg met jou als verkoper.
  1. Onderhandelingen
Yes, we hebben een bod ontvangen! Nu kunnen we concreet over verkoop na gaan denken. De makelaars van Lokkerbol Makelaardij voeren dagelijks onderhandelingen en helpen jou dan ook bij het maken van deze belangrijke beslissing. We kijken samen met jou hoe je het beste kunt reageren op een bod en wat voor jou de beste koper is.
  1. Koopovereenkomst
Zodra een mondelinge overeenstemming is bereikt, werken wij zo snel mogelijk toe naar zekerheid. Alle gemaakte afspraken en deadlines worden zorgvuldig vastgelegd in de koopovereenkomst, welke zo snel mogelijk door beide partijen getekend wordt. Uiteraard verzorgen onze makelaars nog steeds alle afspraken die bij jou thuis plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld de taxatie van de koper.
  1. Notaris en juridische afhandeling
Als alle ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de koop daarmee onvoorwaardelijk is geworden, werken we toe naar de notariële overdracht. Alle stukken van de notaris worden door ons professionele oog gecontroleerd en uiteraard voeren we voordat je naar de notaris gaat nog een laatste inspectie uit. Na het ondertekenen van de leveringsakte en het overdragen van de sleutels aan de koper(s) sluiten we het proces samen af. Maar wees gerust, ook na de verkoop staan wij nog altijd voor je klaar voor vragen of advies!


Neem contact op voor de mogelijkheden

Ben je van plan jouw huis te gaan verkopen? Wij komen graag bij jou thuis langs voor een gratis vrijblijvend gesprek. De verkoopmakelaar uit Rotterdam geeft een uitgebreid advies voor de verkoop van jouw huis, geeft een waardebepaling af en licht het proces toe. Dit alles om jou zo veel mogelijk te ontzorgen. Weten wat wij voor jou kunnen doen? Je bereikt ons door te bellen naar 010 - 404 77 49 of door ons contactformulier in te vullen

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring