Mijn favorieten

Kennismaken met Ellis Sesto-Eshak

Welke stem zit er achter de telefoon wanneer je naar het kantoor van Lokkerbol Makelaardij belt? Een van die stemmen is van Ellis Sesto-Eshak. Zij werkt ondertussen al 10 ½ jaar bij Lokkerbol en heeft het nog steeds goed naar haar zin!
 

Hoe ben je ooit bij Lokkerbol Makelaardij terecht gekomen?

Alweer ruim 10 ½ jaar geleden kwam ik een vriendin tegen in de supermarkt en zij was destijds manager van een uitzendbureau op de Laan op Zuid en kende Antoine.
Toen ik aangaf een andere baan te zoeken, wist ze dat Antoine op zoek was naar iemand voor de binnendienst. Een week later had ik mijn sollicitatiegesprek en drie weken later was ik aan het werk. Eerst fulltime, maar inmiddels alweer zo'n 9 jaar parttime (3 dagen per week), omdat ik 2 kinderen heb.
 

Wat zijn zoal je werkzaamheden?

Mijn werkzaamheden zijn heel divers en het zijn er teveel om op te noemen. Maar wat ik onder andere doe is het beantwoorden van de telefoon en alle inkomende e-mails, het plannen van bezichtigingen en het bevestigen bij verkopers hiervan en het maken van koopaktes.
 

Wat vind je het leukst aan deze functie?

Elke dag is nog steeds anders en sinds ik er een fulltime collega bij heb gekregen, zijn onze werkzaamheden ook uitgebreid, waardoor we ons geen dag vervelen.
 

Wat vind je het minst leuk aan deze functie?

Nou, eigenlijk weinig, maar als ik dan toch iets moet noemen is het, het brengen van slecht nieuws. Ik ben niet zo'n held met slecht nieuws gesprekken. Als we bijvoorbeeld een afspraak moeten afbellen, omdat de woning verkocht is, kunnen mensen heel teleurgesteld reageren en dat vind ik dan wel sneu.


Wat is volgens jou de kracht van Lokkerbol Makelaardij t.o.v. andere makelaarskantoren?

Onze kracht is, dat wanneer mensen bellen voor een afspraak, voor zowel een verkoopgesprek als een bezichtiging, men hier niet één of twee weken op hoeft te wachten, maar dat het vaak binnen 1-3 dagen kan plaatsvinden. Tevens geven onze makelaars de verkopers na elke bezichtiging een verslag en houden ze nauw contact met kijkers. Is het ene huis niks voor hen dan kunnen zij hen adviseren welke woning wel bij hen past.
 

Wat zou je beroep zijn als je deze functie niet deed?

Hiervoor werkte ik in hotels achter de receptie en op de zalenverhuurafdeling. Waarschijnlijk zou ik zoiets nog wel doen. Bijvoorbeeld bruiloften en vergaderingen organiseren.
 

Wat is volgens jou de leukste wijk van Rotterdam?

Ik vind de huizen in Nesselande geweldig, vooral de grotere, vrijstaande woningen aan het water.
 

Wat is je favoriete restaurant in Rotterdam?

Ik ben gek op Italiaans eten met als favoriet Vicini Rotterdam in Kralingen.
 

Wat is jouw droomhuis?

Mijn droomhuis is een mooi appartement in Nesselande met uitzicht over het water. Maar dat zijn plannen voor later wanneer de kinderen de deur uit zijn. Nu kijk ik met smart uit naar ons nieuwbouwhuis in Barendrecht dat deze herfst wordt opgeleverd!
 

Wat is je favoriete interieurtrend van het moment?

Ik ben niet zo op de hoogte van de laatste trends, maar ik houd van modern en strak zoals hieronder bijvoorbeeld.


 

Wat is een must voor in de woonkamer?

Een must voor mij is zeker een goede bank waar ik lekker op kan zitten zonder onderuit te zakken (ik ben namelijk niet zo groot). Dit het liefst met een kopje thee, een boekje en voetjes omhoog!
 

Welk deel van een huis is voor jou het belangrijkst?

Ik vind het fijn als de benedenverdieping lekker ruim is. In het nieuwe huis krijgen we ook een heerlijke leefkeuken met een lange tafel waar we hoop ik nog vele gezellige avonden met vrienden en familie aan mogen beleven.