Mijn favorieten

Koopwoningen Rotterdam

Rotterdamse hands-on mentaliteit

Betrokken medewerkers

Volledige ontzorging bij de verkoop


Voor een groot aanbod koopwoningen in Rotterdam, ben je bij Lokkerbol Makelaardij op de juiste plek. Welk type huis je zoekt en waar, dat weet jij waarschijnlijk al. Maar heb je jouw droomhuis nog niet gevonden? Wij helpen je bij het vinden en bij het kopen van jouw huis in het centrum van Rotterdam. Met onze hands-on mentaliteit en jarenlange ervaring met de Rotterdamse woningmarkt, weten wij alles over de koopwoningen in de kenmerkende wijken van Rotterdam.
 

Bel ons voor vrijblijvend advies of bekijk meteen ons aanbod

 

Groot huizenaanbod met koopwoningen in Rotterdam

Wij helpen je graag met de belangrijke beslissing van het kopen van jouw huis in Rotterdam en nemen alle zorgen uit handen. Zo bespaar jij tijd en kun jij je richten op andere belangrijke zaken terwijl wij jouw nieuwe huis in het centrum van Rotterdam kopen. In een eerste gesprek nemen wij jouw woonwensen en het aankoopproces door. Hebben we passende koopwoningen in Rotterdam gevonden, dan bekijken we die samen met jou. Na afloop geven we een uitgebreide analyse. Overtuigd van de woning? Dan zorgen wij voor de onderhandelingen met de verkopend makelaar en adviseren bij taxatie of bouwkundige keuring. Heb jij jouw droomhuis gekocht? Ook na het kopen van jouw huis in het centrum van Rotterdam kan je bij ons terecht met al je vragen.

Kom langs op de Laan op Zuid voor het huizenaanbod in Rotterdam

Wij zijn een dynamisch en professioneel kantoor. Onze medewerkers houden van aanpakken en zijn erg betrokken. Wij nemen al jouw zorgen uit handen en zorgen daarbij dat jij altijd betrokken blijft. Persoonlijk contact is voor ons dan ook erg belangrijk! Ons kantoor is gevestigd op de leuke en levendige Laan op Zuid. Een keertje langskomen voor het huizenaanbod in Rotterdam? Leuk! Je bent bij ons van harte welkom. Om een afspraak in te plannen kun je bellen naar 010 - 404 77 49.

Vul het contactformulier in

Voor vrijblijvend meer informatie of het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring