Mijn favorieten

Makelaar Rotterdam

Rotterdamse hands-on mentaliteit

Betrokken medewerkers

Volledige ontzorging bij de verkoop


Ben jij op zoek naar een makelaar in de buurt van Rotterdam? Wij delen onze liefde voor Rotterdam en onze kennis en ervaring in de Rotterdamse woningmarkt graag. Onze betrokken medewerkers gaan op zoek naar jouw droomhuis. Met onze hands-on mentaliteit, vinden wij ook het huis waar jij op zoek naar bent. Mogen wij jouw droomwoning in Rotterdam voor jou zoeken?

 

Bel ons voor vrijblijvend advies of bekijk meteen ons aanbod

 


Een betrokken en professionele makelaar in Rotterdam

Lokkerbol Makelaardij, de echt Rotterdamse makelaar. Wij bieden de meest gerse, jonge woningen aan in Rotterdam. Wij weten alles over deze geweldige wereldstad en hebben ons gespecialiseerd in kenmerkende wijken. Wij voelen ons thuis in kenmerkende wijken zoals De Kop van Zuid, de Stadsdriehoek, de Veranda, Katendrecht, het Noordereiland en het Lloydkwartier. Deze wijken hebben dan ook geen geheimen voor ons. Met onze Rotterdamse hand-on mentaliteit weten we wat er speelt in deze wijken. Wij zijn echte aanpakkers en zorgen dat jij dé woning in Rotterdam vindt die jij zoekt. Service staat bij ons hoog; daarom werken we met een persoonlijke aanpak. Vanaf moment één bouwen we een band met je op, zodat we precies weten wat jij zoekt.


De makelaar voor jouw woning in de buurt van Rotterdam

Zoek jij een woning in Rotterdam of in de buurt? Wij kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan. Daarvoor willen wij natuurlijk wel het een en ander weten. Laat ons jouw woonwensen weten door te bellen naar 010 - 404 77 49, of door ons contactformulier in te vullen.

Vul het contactformulier in


Voor vrijblijvend meer informatie of het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring