Mijn favorieten

Onze medewerkers

Lokkerbol NVM Makelaardij

Antoine Lokkerbol
Antoine Lokkerbol
NVM Makelaar
010 - 404 77 49 06 - 24 62 80 66
In 1999 ben ik gestart met een eigen kantoor, Lokkerbol Makelaardij.

Intussen is het kantoor uitgegroeid tot een team van 9 sterk gemotiveerde professionals met elk hun eigen kwaliteiten en een gedeelde motivatie om elke dag weer het beste voor onze opdrachtgevers te bereiken.

Dagelijks voer ik gesprekken met onze opdrachtgevers en adviseer over de verkoop van hun huidige huis of over de aankoop van een volgend huis.

Daarnaast is het mijn rol als directeur om ervoor te zorgen dat het team optimaal kan functioneren. Het leukste van mijn werk is te zien dat de dingen die wij als team samen bedenken snel kunnen worden uitgevoerd. Als het dan ook gelijk werkt heb ik een top dag!
Nancy Ooft
Nancy Ooft
Assistent-Makelaar en House of KIKI Vastgoedstylist
010 - 404 77 49 06 - 49 10 04 78
Sinds 2004 ben ik - nog altijd met veel plezier - werkzaam bij Lokkerbol Makelaardij.

Wat ik het leukst vind aan dit vak is het proactief onder de aandacht brengen van nieuw aanbod en kandidaat-kopers blijven volgen. Als ik weet dat ik de kandidaten heb kunnen overtuigen dat een bepaalde woning goed bij hun wensen past, voor de verkopers het maximale uit de onderhandelingen heb weten te halen en dit resulteert in een snelle verkoop dan kan ik niet anders dan heel tevreden zijn!

Blije verkopers, blije kopers, blije makelaar!
Romain van Bruggen
Romain van Bruggen
Kandidaat-Makelaar en House of KIKI Vastgoedstylist
010 - 404 77 49 06 - 52 00 03 38
Sinds begin 2015 ben ik werkzaam bij Lokkerbol Makelaardij en zit ik hier helemaal op mijn plek!

Door het vele contact met opdrachtgevers en de diversiteit van mijn werkzaamheden is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk ook zo leuk. Zo kom ik bij u op bezoek op het moment dat u overweegt om uw huis te verkopen, adviseer ik u over de waarde van uw huis en een te volgen verkoopstrategie en voer ik deze strategie samen met mijn collega’s uit om voor u het beste resultaat te behalen.

We hebben een hecht team met professionele medewerkers die zich dag in dag uit inzetten om het beste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers. De kracht van ons kantoor is naar mijn idee dan ook de echte Rotterdamse ‘hands-on’ mentaliteit van het personeel en het feit dat wij inmiddels veel meer zijn dan een traditionele makelaar.
Dennis Tan
Dennis Tan
Kandidaat-Makelaar
010 - 404 77 49 06 - 55 83 00 18
Sinds januari 2018 ben ik met ontzettend veel plezier werkzaam als kandidaat Makelaar bij Lokkerbol Makelaardij.

Van jongs af aan is mijn interesse in vastgoed ontzettend groot geweest hierdoor heb ik dan ook de studie Vastgoed & Makelaardij gevolgd aan de Hogeschool van Rotterdam.

Na het afronden van mijn studie ben ik begonnen als verhuurmakelaar in Rotterdam, een leerzame periode waar ik de eerste stapjes in mijn carrière heb mogen maken. Maar ik wilde graag aan de slag gaan als aan-/verkoop makelaar bij de makelaar in mijn eigen wijk. De makelaar die mij destijds heeft geholpen aan mijn eerste koopwoning.
Michelle Steehouder
Michelle Steehouder
Marketing & Communicatie medewerkster en House of KIKI Vastgoedstylist
010 - 404 77 49 06 - 21 35 11 67
Sinds december 2017 mag ik het Lokkerbol-team met veel plezier versterken.

Als Marketing & Communicatie medewerkster ben ik verantwoordelijk voor alle uitingen op social media, het beheer van de website en alle offline marketingcommunicatie uitingen. Daarnaast begeleid ik in het verkoopproces, schrijf ik verkoopteksten en geef ik verkopers styling advies.

Zoals u kunt lezen zijn mijn werkzaamheden erg uiteenlopend en heb ik veel contact met onze kopers en verkopers. Dat is nu precies wat mijn werk bij Lokkerbol Makelaardij zo leuk maakt!
Maxime Miggelbrink
Maxime Miggelbrink
Jr. Content en Communicatie medewerkster
010 - 40 477 49 06 - 15 08 18 44
Sinds oktober 2019 ben ik als Content en Communicatie medewerkster in dienst bij Lokkerbol Makelaardij.

In de dynamische omgeving van Lokkerbol Makelaardij ben ik samen met Michelle verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen op social media, het beheer van de website en alle offline uitingen.
Daarnaast onderhoud ik het contact met kopers en verkopers, begeleid ik het verkoopproces en geef ik verkopers styling advies.

De veelzijdigheid van de werkzaamheden en het leuke team zorgt ervoor dat ik altijd met plezier naar mijn werk ga!
Corine de Rooij
Corine de Rooij
Administratief Medewerker
010 - 404 77 49
Sinds januari 2015 ben ik werkzaam bij Lokkerbol Makelaardij.

Hier ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding. Zo boek ik de in- en verkoopfacturen en de bankafschriften. Verder verzorg ik de salarissen, doe ik de debiteuren- en crediteuren administratie en hou ik de omzet in de gaten.

Ik ben graag met cijfertjes bezig!
Talitha den Butter
Talitha den Butter
Commercieel medewerkster binnendienst
010-4047749 / WhatsApp: 06-17171611
Sinds september 2019 werk ik als secretaresse en medewerker commerciële binnendienst met dit warme en leuke team samen!

Ik ben voor diverse werkzaamheden verantwoordelijk, zoals o.a. het maken van afspraken, het verzorgen van correspondentie en het direct ondersteunen van de makelaars, zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Met ons team van Lokkerbol Makelaardij willen wij er continu voor blijven zorgen dat u tevreden bent en gaan wij dagelijks voor hoge kwaliteit service!
Vera van der Windt
Vera van der Windt
Commercieel Medewerker Binnendienst
010-4047749
Sinds november 2019 ben ik werkzaam bij Lokkerbol, met veel plezier! Ik ben voor veel verschillende werkzaamheden verantwoordelijk. Hierin is het beheren van de agenda en afspraken inplannen één van de grootste taken. Daarnaast ondersteun ik de makelaars bij hun werkzaamheden.

Het gezellige en hechte team zorgt ervoor dat ik extra plezier heb in mijn werk.