Mijn favorieten

Onze medewerkers

Lokkerbol Makelaardij

Antoine Lokkerbol
Antoine Lokkerbol
NVM Makelaar
010 - 404 77 49 06 - 24 62 80 66
In 1999 ben ik gestart met een eigen kantoor, Lokkerbol Makelaardij.

Intussen is het kantoor uitgegroeid tot een team van 9 sterk gemotiveerde professionals met elk hun eigen kwaliteiten en een gedeelde motivatie om elke dag weer het beste voor onze opdrachtgevers te bereiken.

Dagelijks voer ik gesprekken met onze opdrachtgevers en adviseer over de verkoop van hun huidige huis of over de aankoop van een volgend huis.

Daarnaast is het mijn rol als directeur om ervoor te zorgen dat het team optimaal kan functioneren. Het leukste van mijn werk is te zien dat de dingen die wij als team samen bedenken snel kunnen worden uitgevoerd. Als het dan ook gelijk werkt heb ik een top dag!
Romain van Bruggen
Romain van Bruggen
Kandidaat-Makelaar en House of KIKI Vastgoedstylist
010 - 404 77 49 06 - 52 00 03 38
Sinds begin 2015 ben ik werkzaam bij Lokkerbol Makelaardij en zit ik hier helemaal op mijn plek!

Door het vele contact met opdrachtgevers en de diversiteit van mijn werkzaamheden is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk ook zo leuk. Zo kom ik bij u op bezoek op het moment dat u overweegt om uw huis te verkopen, adviseer ik u over de waarde van uw huis en een te volgen verkoopstrategie en voer ik deze strategie samen met mijn collega’s uit om voor u het beste resultaat te behalen.

We hebben een hecht team met professionele medewerkers die zich dag in dag uit inzetten om het beste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers. De kracht van ons kantoor is naar mijn idee dan ook de echte Rotterdamse ‘hands-on’ mentaliteit van het personeel en het feit dat wij inmiddels veel meer zijn dan een traditionele makelaar.
Dennis Tan
Dennis Tan
Kandidaat-Makelaar
010 - 404 77 49 06 - 55 83 00 18
Sinds januari 2018 ben ik met ontzettend veel plezier werkzaam als kandidaat Makelaar bij Lokkerbol Makelaardij.

Van jongs af aan is mijn interesse in vastgoed ontzettend groot geweest hierdoor heb ik dan ook de studie Vastgoed & Makelaardij gevolgd aan de Hogeschool van Rotterdam.

Na het afronden van mijn studie ben ik begonnen als verhuurmakelaar in Rotterdam, een leerzame periode waar ik de eerste stapjes in mijn carrière heb mogen maken. Maar ik wilde graag aan de slag gaan als aan-/verkoop makelaar bij de makelaar in mijn eigen wijk. De makelaar die mij destijds heeft geholpen aan mijn eerste koopwoning.
Nancy Ooft
Nancy Ooft
Assistent-Makelaar en House of KIKI Vastgoedstylist
010 - 404 77 49 06 - 49 10 04 78
Sinds 2004 ben ik - nog altijd met veel plezier - werkzaam bij Lokkerbol Makelaardij.

Wat ik het leukst vind aan dit vak is het proactief onder de aandacht brengen van nieuw aanbod en kandidaat-kopers blijven volgen. Als ik weet dat ik de kandidaten heb kunnen overtuigen dat een bepaalde woning goed bij hun wensen past, voor de verkopers het maximale uit de onderhandelingen heb weten te halen en dit resulteert in een snelle verkoop dan kan ik niet anders dan heel tevreden zijn!

Blije verkopers, blije kopers, blije makelaar!
Michelle Steehouder
Michelle Steehouder
Marketing & Communicatie medewerkster en House of KIKI Vastgoedstylist
010 - 404 77 49
Sinds december 2017 mag ik het Lokkerbol-team met veel plezier versterken.

Als Marketing & Communicatie medewerkster ben ik verantwoordelijk voor alle uitingen op social media, het beheer van de website en alle offline marketingcommunicatie uitingen. Daarnaast begeleid ik in het verkoopproces, schrijf ik verkoopteksten en geef ik verkopers styling advies.

Zoals u kunt lezen zijn mijn werkzaamheden erg uiteenlopend en heb ik veel contact met onze kopers en verkopers. Dat is nu precies wat mijn werk bij Lokkerbol Makelaardij zo leuk maakt!
Modeste de Ruijter
Modeste de Ruijter
Marketing & Communicatie
010-4047749
Mijn naam is Modeste en sinds februari 2019 de nieuwe marketing & communicatie heldin van Lokkerbol Makelaardij. Een sociaal type on- en offline, een échte millennial die zich graag verdiept in alle nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de marketing en branding sector.

Als afgestudeerd branding specialist zal ik mij vooral bezig houden met de merkidentiteit van Lokkerbol en alle marketinguitingen die daar uit voort komen. Bijkomend denk ik mee over creatieve strategieën voor onze socials die ik weet te visualiseren en vorm te geven.

Een vlotte pen is ook belangrijk binnen deze functie. Ik help mee in het verkoopproces, schrijf creatieve verkoopteksten en geef styling advies waar nodig.
Corine de Rooij
Corine de Rooij
Administratief Medewerker
010 - 404 77 49
Sinds januari 2015 ben ik werkzaam bij Lokkerbol Makelaardij.

Hier ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding. Zo boek ik de in- en verkoopfacturen en de bankafschriften. Verder verzorg ik de salarissen, doe ik de debiteuren- en crediteuren administratie en hou ik de omzet in de gaten.

Ik ben graag met cijfertjes bezig!