Mijn favorieten

Het Kantoor

 

 

Lokkerbol Makelaardij


Lokkerbol Makelaardij bestaat al sinds 1999. Na als makelaar veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende makelaarskantoren in Rotterdam besloot Antoine Lokkerbol dat het beter kon en anders moest. In 1999 startte hij het kantoor vanuit huis, om vervolgens in het jaar 2000 ons huidige kantoor aan de Laan op Zuid te betrekken. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een makelaarskantoor met 9 deskundige medewerkers. En dit alles terwijl onze kernwaarden altijd gewaarborgd bleven: op zoek naar het beste voor onze klanten en volledig ontzorgen in het gehele proces!

Maar wat maakt Lokkerbol Makelaardij nu écht uniek als verkoopmakelaar? Dat is de bewuste keuze om ons te specialiseren in kenmerkende wijken en type woningen in Rotterdam. Hierdoor kennen wij de wijken waarin wij werkzaam zijn door en door. Wat speelt er, wie de bewoners zijn, en nog belangrijker: wie willen hier wonen? Onze jarenlange ervaring helpt jou om je huis voor de beste prijs te verkopen, want zeg nu eerlijk: wat is er nu fijner dan met een makelaar te werken die iedere dag de kopers tegenkomt die in jouw wijk willen wonen?

Verder zijn alle medewerkers van het kantoor nauw betrokken bij de verkoop van jouw huis. Dat is handig, want je wilt dat er geen enkele kandidaat verloren gaat in de zoektocht naar de juiste koper. Al met al zijn wij échte aanpakkers met een Rotterdamse hands-on mentaliteit: niet lullen, maar poetsen.

Ook zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM is het grootste en meest bekende makelaarsvereniging. Het feit dat je een NVM-deskundige inschakelt, geeft aan dat je de aan- of verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. Je kiest voor kwaliteit en deskundigheid.
 

Kantoor Vestiging Lokkerbol NVM Makelaardij

Lokkerbol NVM Makelaardij

ROTTERDAM

Laan op Zuid 786
3071 AB ROTTERDAM
010-4047749 / WhatsApp: 06-17171611
KvK nummer: 24293811
BTW nummer: NL8133.43.306.B01

Routeplanner

Route van naar Laan op Zuid 786, 3071 AB Rotterdam