Mijn favorieten

Social Media

 


 
   Facebook logo     Twitter logo        Instagram logo        Pinterest logo        Youtube logo        WhatsApp logo

 
We zijn ontzettend actief op social media. We vinden het belangrijk continu up-to-date te zijn van alle nieuwe kanalen en ontwikkelingen online. We weten ook dat jij online te vinden bent, daarom bieden we al onze huizen aan via Facebook en Instagram, zodat je continu op de hoogte bent en blijft van al onze nieuwe woningen.
 

Facebook

Het platform waar wij de eerste SNEAK PREVIEW geven van alle nieuwe woningen. Zodra iets online staat op onze website, kan je dit gelijk zien op onze Facebook pagina. Maar we houden je op dit platform ook graag op de hoogte over onze nieuwe blog posts, leuke evenementen in de buurt en interessante ontwikkelingen in Rotterdam.
 

Instagram

Instagram is voor ons een platform ‘to inform and inspire’. Hier vind je uiteraard al onze nieuwe woningen, maar houden we je ook up-to-date over alles binnen ons kantoor. Het is natuurlijk leuk ons ook wat beter te leren kennen!
 

Youtube

Voor onze online video rubriek #LiveLikeALocalWithLokkerbol, nemen wij je mee naar ontzettend gave plekken in Rotterdam waar je misschien nog nooit bent geweest. We vinden het namelijk belangrijk dat we informatie kunnen geven over de stad en over activiteiten die wij ook écht zelf hebben ervaren. Nieuwsgierig? Bekijk ons YouTube kanaal en houd al onze andere social media kanalen in de gaten, want we laten je uiteraard weten wanneer er weer wat online komt. 
 

Lokkerbol Makelaardij App

Je bent dringend op zoek naar een woning en kijkt continu op onze website van ons. Dan is de Lokkerbol App ontzettend gebruiksvriendelijk. Je bent meteen op de hoogte van alle nieuwe woningen en kan alle notificaties aanzetten. Binnen no-time zie jij jouw droomwoning online staan!
 

WhatsApp

Leef je in een rush? Heb je geen tijd om tussendoor te bellen om jouw woonvraag te stellen of een bezichtiging in te plannen? Dan kun je ons ook WhatsAppen via 06-17171611 en wij reageren zo snel mogelijk op jouw vraag!

Uiteindelijk is niks ons té gek. Help daarom mee aan ons groeiende platform. Like ons op Facebook, volg ons op Instagram en subscribe op ons YouTube kanaal. Zo mis je nooit het allerleukste nieuws, van je favoriete Makelaar!