Mijn favorieten

Te koop Kop van Zuid

Rotterdamse hands-on mentaliteit

Betrokken medewerkers

Volledige ontzorging bij de verkoop


Ben je op zoek naar een leuke koopwoning die te koop staat op de Kop van Zuid? Wij zijn Lokkerbol Makelaardij, de écht Rotterdamse makelaar. Wij weten alles over Rotterdam en de kenmerkende wijken die hier te vinden zijn. Wij voelen ons thuis in de wijken waarvan je niet kan twisten dat je in Rotterdam bent. Zo weten wij ook alles van de woningen op de Kop van Zuid en weten wij wat hier speelt in de wijk en onder de bewoners. Niet alleen door onze brede kennis en ervaring, maar vooral ook door onze Rotterdamse hands- on mentaliteit. Ons team bestaat uit echte aanpakkers die jou alle zorgen uit handen nemen bij het kopen van jouw nieuwe koopwoning op de Kop van Zuid.

 

Bel ons voor vrijblijvend advies of bekijk meteen ons aanbod

 
 

Koopwoning te koop op Kop van Zuid in Rotterdam

Bemiddelen bij aan- of verkoop, uitgebreid advies, waardering en nieuwbouwprojecten zullen voor jou geen dagelijkse kost zijn maar bij ons zijn deze werkzaamheden orde van de dag. Niets is zo dynamisch als de vastgoedmarkt, daarom blijven wij vernieuwen en ons aanpassen aan de huidige markt. We onderscheiden ons door onze persoonlijke mentaliteit, duidelijke communicatie en uitgebreide begeleiding. Ons team is flink uitgebreid en allen zijn echte aanpakkers en zijn zeer betrokken bij jouw huizenjacht.

 

Kom langs op de Laan op Zuid

Ons kantoor is gevestigd aan de leuke en levendige Laan op Zuid, een prachtige omgeving midden in het hart van Rotterdam. Niet alleen kun je doordeweeks bij ons terecht, maar ook buiten kantooruren én op zaterdag. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen in jouw zoektocht naar een koopwoning op de Kop van Zuid? Neem dan contact met ons door te bellen naar 010 - 404 77 49 of door ons contactformulier in te vullen.

Vul het contactformulier in


Voor vrijblijvend meer informatie of het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring