Mijn favorieten

Te koop Rotterdam

Rotterdamse hands-on mentaliteit

Betrokken medewerkers

Volledige ontzorging bij de verkoop


Wil jij jouw huis te koop zetten in Rotterdam? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste kopers en nemen alle zorgen rondom de verkoop uit handen. Wij zijn een echte Rotterdamse makelaar en kennen de stad van binnen en buiten. Wij voelen ons thuis in de kenmerkende wijken. Wijken waarvan je niet kunt twisten dat je in Rotterdam bent. Wij zijn echte aanpakkers en dankzij onze kennis, ervaring en hands-on mentaliteit weten wij elke woning te verkopen. Zonder dat jij je er zorgen over hoeft te maken.

 

Bel ons voor vrijblijvend advies of bekijk meteen ons aanbod

 
 

Jouw huis te koop zetten in Rotterdam

Je bent van plan je huis te koop te zetten, maar wilt niet zelf met de zorgen rondom de koop zitten. Schakel ons dan in. Met onze jarenlange ervaring in de Rotterdamse woningmarkt weten wij precies wat er speelt bij de wijken en haar bewoners. Door onze persoonlijke benadering, zorgen wij ervoor dat jij volledig ontzorgd wordt in het proces van de verkoop van jouw huis. Wij weten wat er speelt bij de jonge woningen in het stadscentrum en langs de oevers van De Maas. Wij delen onze kennis van de stad en kennis van het vak graag. Ook nemen wij graag jouw zorgen op ons, zodat jij je energie in andere zaken kan steken. Plan een eerste gesprek in en wij lichten ons proces toe.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden

Jouw huis te koop zetten in Rotterdam door ons? Neem dan contact op voor een vrijblijvend eerste gesprek. Hierin geven we een uitgebreid advies voor de verkoop van jouw huis, geven een waardebepaling af en lichten ons proces toe. Gedurende het hele verkoopproces Zijn al onze medewerkers betrokken en hechten wij veel waarde aan jouw mening. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 010 - 404 77 49 of door ons contactformulier in te vullen.

Vul het contactformulier in


Voor vrijblijvend meer informatie of het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring