Mijn favorieten

Woning verkopen Rotterdam

Rotterdamse hands-on mentaliteit

Betrokken medewerkers

Volledige ontzorging bij de verkoop


Ben je van plan om je woning te verkopen? Met onze jarenlange ervaring en kennis weten we als verkoopmakelaar elke woning in Rotterdam te verkopen. Maar wat daarbij misschien nog wel het belangrijkst is, is onze Rotterdamse hands-on mentaliteit. Ons team bestaat uit zeer gedreven aanpakkers die jou graag helpen met het verkopen van je woning. We komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Onze makelaar geeft een uitgebreid advies voor het verkopen van jouw huis in Rotterdam, geeft een waardebepaling af en licht ons verkoopproces toe. Wij ontzorgen je volledig bij het verkopen van je woning, maar houden jou daarbij altijd betrokken.

 

Bel ons voor vrijblijvend advies of bekijk meteen ons aanbod

 
 

Jouw woning verkopen in Rotterdam

Als verkoopmakelaar zorgen wij voor het plaatsen van jouw woning op Funda en social media. Voor het maken van een presentatie van de woning maken wij gebruik van een professionele fotograaf, plattegronden, video en een social media campagne. De bezichtigingen worden geheel door ons geregeld. De verkoopmakelaar geeft een enthousiaste begeleiding van bezichtigingen aan kandidaat-kopers. Doordeweeks, in de avonduren en in het weekend. Natuurlijk ontvang je hierna een uitgebreide terugkoppeling wie de potentiele kopers zijn. De onderhandelingen en het sluiten van de koopovereenkomst laat je gewoon aan ons over. Bij elke stap in het verkoopproces word jij betrokken. Zo weet je precies wat er speelt bij het verkopen van jouw huis in Rotterdam.

 

Makelaar in Rotterdam met een hands-on mentaliteit voor het verkopen van jouw huis

Wij zijn een verkoopmakelaar met een persoonlijke en een echte Rotterdamse hands-on mentaliteit. Wij kennen de stad en de kenmerkende wijken van binnen en buiten en weten wat er speelt bij de jonge woningen in het stadscentrum. Als makelaar ontzorgen wij jou in het gehele proces rondom het verkopen van je bestaande appartement of huis in Rotterdam. Echte aanpakkers, die ruimte bieden voor nieuwe ontwikkelingen. Bij ons geen verkooppraatjes, maar persoonlijke aandacht. Wij bouwen een band met je op, betrekken je bij het proces luisteren naar jouw mening. Neem contact met ons om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. We plannen graag een vrijblijvend eerste gesprek in. Je bereikt ons door te bellen naar 010 - 404 77 49 of je vult ons contactformulier in.

Vul het contactformulier in


Voor vrijblijvend meer informatie of het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring