Mijn favorieten

Woningmakelaar

Rotterdamse hands-on mentaliteit

Betrokken medewerkers

Volledige ontzorging bij de verkoop


Al meer dan 20 jaar zijn wij de woningmakelaar met een persoonlijke en een echte Rotterdamse hand-on mentaliteit.  Wij vinden het belangrijk om te blijven vernieuwen en blijven ons aanpassen aan de dynamische vastgoedmarkt. We onderscheiden ons door onze persoonlijke mentaliteit, duidelijke communicatie en uitgebreide begeleiding. Je bent bij ons doordeweeks welkom, maar ook buiten kantooruren én op zaterdag zijn wij jou van dienst. Want wie wilt er nou niet wonen in Rotterdam?

 

Bel ons voor vrijblijvend advies of bekijk meteen ons aanbod

 
 

Als woningmakelaar in Rotterdam vinden wij ook jouw woning

We weten alles van Rotterdam en hebben ons gespecialiseerd in kenmerkende wijken van deze wereldstad. Wijken waarvan je niet kan twisten dat je in Rotterdam bent. Niet alleen dankzij onze brede kennis en ruime ervaring, maar ook vooral dankzij onze Rotterdamse hands-on mentaliteit weten wij wat er in deze wijken en bij de bewoners speelt. Als buitengewoon servicegericht en als echte aanpakkers helpen we jou bij het nemen van een belangrijke beslissing in je leven. Ontzorgen. Dat is waar wij in geloven. Wij nemen alle zakelijke kanten rondom het kopen van een woning op ons, maar jij blijft altijd betrokken bij het proces. Wanneer jij in Rotterdam wilt wonen en hiervoor zoekt naar een woningmakelaar, staan wij voor je klaar.

 

Wonen in Rotterdam, dat is thuiskomen

Thuis is écht alleen in Rotterdam. Wij begrijpen dan ook heel goed dat je wilt wonen in Rotterdam! We helpen jou graag met het vinden van jouw droomwoning. Met jarenlange ervaring in de Rotterdamse woningmarkt, onze flexibiliteit en de betrokkenheid van onze medewerkers zorgen wij voor een zeer uitgebreide dienstverlening. Benieuwd wat wij als woningmakelaar voor jou kunnen betekenen? Bel dan naar 010 - 404 77 49 of vul ons contactformulier in.

Vul het contactformulier in


Voor vrijblijvend meer informatie of het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring